صنایع غذایی مولتی در سال 1388 کارخانه خود را به عنوان اولین و تنها تولید کننده قهوه فوری در ایران راه اند ازی کرد. از آن زمان مولتی جایگاه خود را به عنوان بزرگترین تولید کننده قهوه فوری در خاور میانه حفظ کرده است و از سال 1401 به عنوان شرکت دانش بنیان مشغول به فعالیت می باشد.صنایع غذایی مولتی به لطف تخصص پرسنل خود و پیاده سازی جدیدترین فناوری ها و موقعیت یابس دقیق برندهای خود (Multimate، Multicoco، Multicafe) توانسته است ترکیبات مختلفی را تولید و حجم قابل توجهی را به طیف گسترده ای از بازار های داخلی و کشور های جهان ارسال کنند.تولید با کیفیت بالا، ظرفیت تولید انبوه (10500 تن در سال)، تحویل به موقع همراه با طیف گسترده ای از محصولات و گزینه های بسته بندی، مواردی هستند که مولتی را به عنوان تولید کننده کلیدی قهوه فوری در خاورمیانه تبدیل کرده اند.
گواهینامه ها
و دستاوردها
شرکت صنایع قهوه پارت سازان به عنوان تنها برند فرآوری قهوه فوری در کشور و بزرگترین تولید کننده در سطح خاورمیانه به منظور درک الزامات و نیازمندیهای کلیه طرف های ذینفع و همچنین تلاش حداکثری برای توليد محصولاتي با كيفيت مطلوب مطابق با الزامات قانونی و نیازمندی هایی كه فاقد عوامل مخاطره آمیز برسلامت تولیدکننده و مصرف كننده بوده و قابليت عرضه در بازارهاي ملی،منطقه ای و بين المللي و توانايي رقابت با محصولات مشابه را دارا باشد ، استفاده از اصول نوين مديريت علمي را سرلوحه کار خویش قرار داده است. دراین راستا، مديريت سازمان اهداف ذيل را مبنای روند بهبود مداوم فعالیت های خویش قرارداده است:
1.حفظ، ارتقا و بهبود سطح کیفیت محصولات موجود/ایمنی و بهداشت حرفه ای/مدیریت زیست محیطی سازمان با پایش و بهبود مستمر فرآیند ها2.توسعه سبد کالا و افزایش تولید محصولات به منظور حفظ و ایجاد مزیت رقابتی با توجه به خواسته و نیاز ذینفعان
3.ارتقاء سطح رضایت مشتریان و رسیدگی موثر و به موقع به شکایات ايشان
4.رقابت در سطح بازار و افزایش سهم فروش محصولات موجود ( تمرکز بر تولید بهره ور و ایمن)
5.ارتقاء سطح سلامت و ایمنی محصولات سازمان
6.مدیریت هدفمند فرایندها با تفکر مبتنی بر ریسک
7.تمرکز بر رعایت کلیه تعهدات الزام آور قانونی در حوزه حفاظت از محیط زیست و پیشگیری از آلودگی های زیست محیطی و تلاش درجهت انطباق با آنها
8.تعهد به فراهم آوری شرایط کار ایمن و سالم جهت پیشگیری از آسیب ها و بیماری های شغلی و حذف خطرات و کاهش ریسک ها و مخاطرات شغلی پرسنل
9.بهره گیری از ظرفیت مشاوره و مشارکت پرسنل در بهبود شرایط کاری آنان
10.توسعه کمی و کیفی دانش سازمانی و بهره برداری از دانش های سازمان
دراين راستا و با هدف توسعه پایدار مبتنی بر دوراندیشی، استقرار سيستم های مديريت كيفيت (ISO9001)و مديريت ايمني مواد غذايي(ISO22000)، مدیریت ایمنی و سلامت شغلی (ISO45000)، مدیریت زیست محیطی (ISO14000)و مدیریت دانش (ISO30401)و سیستم مدیریت کیفیت رضایتمندی مشتریان (ISO10004)و راهنمای رسیدگی و حل شکایات مشتریان در سازمان (ISO10002)مبتني بر آخرین ویرایش استانداردهای بين المللي را بستر مناسبي براي تحقق اهداف خود مي داند. مدیریت سازمان با تایید این سند به نمایندگی از کلیه کارکنان رعایت کامل الزامات استانداردهاي سیستم های استقرار یافته را در انجام کلیه امور محوله به عنوان محور اساسی فعالیت کارکنان سازمان می داند. خط مشي سیستم مدیریت یکپارچه با توجه به راهبردهای کسب و کار سازمان، كنترل و به روزآوري شده و در فواصل زماني ساليانه يا بر حسب نياز مورد بازنگري قرار خواهد گرفت.